top of page

Eindjaarsfolder 2025

Uiterste besteldatum voor uw bestellingen: * Kerst 19/12 om 00u sluiten we de bestelling af * Oudejaar 26/12 00u sluiten we de bestelling af



De Aperitieftafel

Mooie aanvulling op tafel bij de start van de avond!




Topkwaliteit Ibéricoham 100g

€ 18,50

Topkwaliteit Ibéricoham 100g


Rauwkostgroentjes met cocktaildip

€ 11

Rauwkostgroentjes met cocktaildip


Humusdip met crackers

€ 10

Humusdip met crackers


Tapasplankje met charcuterie en kaas per 2 personen

Tapasplankje met charcuterie en kaas per 2 personen



Koude aperitief hapjes in potjes

Leuke start met klassieke hapjes kant en klaar!




Steak tartaar “Foulard”

Steak tartaar “Foulard”


Garnaal met aardappeltjes en groene kruiden

Garnaal met aardappeltjes en groene kruiden


Tartaar oosterse zalm & avocado

Tartaar oosterse zalm & avocado


Parelcouscous met kip & humus

Parelcouscous met kip & humus


Quinoa met feta & komkommer

Quinoa met feta & komkommer



Warme hapjes

Kant en klaar voor de oven!




Gegratineerde oester “Fine Champagne’”(st)

Gegratineerde oester “Fine Champagne’”(st)


Visreepjes met verse tartaar (6st)

Visreepjes met verse tartaar (6st)


Gyoza van kip (6st)

Gyoza van kip (6st)


Patates Bravas (2-4personen)

Patates Bravas (2-4personen)


Mini pizza Bolognaise (6st)



Focaccia toast Chorizo(3) & Ham(3) met kaas

Focaccia toast Chorizo(3) & Ham(3) met kaas



Koude voorgerechten

Frisse start van uw feestmaal!




Carpaccio van rund - Parmezaan - basilicum - rucola

Carpaccio van rund - Parmezaan - basilicum - rucola


Tataki (kort gebakken) rundsfilet - edamame boontjes - sobanoedels

Tataki (kort gebakken) rundsfilet - edamame boontjes - sobanoedels


Gravlax van zalm met groene appel - komkommer- yoghurt

Gravlax van zalm met groene appel - komkommer- yoghurt


Toast met gerookte paling - haringeitjes - radijs



Tartaar van tonijn - mango - oosterse vinaigrette

Tartaar van tonijn - mango - oosterse vinaigrette



Warme voorgerechten

Heerlijke klassiekers waarmee je iedereen kan plezieren!




Toast champignon

Toast champignon


Supplement truffel voor Toast champignon



Tongrolletjes “Dugléré”

Tongrolletjes “Dugléré”


Coquilles met knolselderpuree en “Beurre Blanc”

 Coquilles met knolselderpuree en “Beurre Blanc”



Hoofdgerechten vlees




Vol au vent “Le Foulard” met boschampignons en kroketjes

Vol au vent “Le Foulard” met boschampignons en kroketjes


Kalkoen rollade “Archiduc” met boschampignons & kroketjes

Kalkoen rollade “Archiduc” met boschampignons & kroketjes


Fazantfilet “Fine Champagne” met gevulde appel, witloof en kroketjes

Fazantfilet “Fine Champagne” met gevulde appel, witloof en kroketjes


Supplement truffel voor vol au vent



Parelhoenfilet met “Jagersaus” witloof en kroketjes

Parelhoenfilet met “Jagersaus” witloof en kroketjes



Hoofdgerecht vis




Zalmfilet “kreeftenbéarnaise”met gegrilde courgette en bieslookpuree

Zalmfilet “kreeftenbéarnaise”met gegrilde courgette en bieslookpuree


Kabeljauwhaasje “Witte Wijnsaus” met gestoofde prei, spinazie en bieslook puree

Kabeljauwhaasje “Witte Wijnsaus” met gestoofde prei, spinazie en bieslook puree


“Lobster pasta” zuiders groentjes en kreeftensaus

“Lobster pasta” zuiders groentjes en kreeftensaus



Nagerechten




Citroen meringuetaartje



Saint Honoré taartje



Tarte Tatatin van abrikozen (lekker warm of koud)




Soepen




Tomatensoep met balletjes



Bretoense vissoep



Bisque van kreeft


© 2023 by Le Foulard

bottom of page